Dansbana


När du har bokat ska du i god tid försäkra dig om en nyckel till elskåpet vid dansbanan. Nyckel kan hämtas hos någon av nyckelpersonerna längst ner på sidan. Du får från och med 2013 betala 50 kr i självkostnad för el mm. Vill du bara låna möblerna så gäller samma sak som för hela dansbanan.

Från och med våren 2014 finns det 2 nya pumptermosar att låna. Dessa finns i kiosken och kan användas av er medlemmar. Nyckel till kiosken finns hos Anders på Hjortstigen och hos Preben på Rosas Stig.

Tips och ordningsregler

  • Du som medlem ansvarar för att dansbanan lämnas i gott skick, och att ni inte stör några andra boende.
  • Det finns inga begränsningar i hur många gånger du kan boka dansbanan. Bokar du den 5 dagar i följd så betalar du för 5 dagar osv. Nyckel lämnas ut av nyckelansvarig dagen innan festen (samtidigt som du betalar hyran).
  • Spelar du musik så tänk på grannarna. Använd sunt förnuft och visa hänsyn! Blir det sent så gå gärna och säg till innan!
  • Vi har ström, men inte obegränsat med effekt. Det räcker för musikanläggning, kyl/frys, belysning och säkert lite till. När du har slagit på huvudströmbrytaren (i vänstra förrådet) så tänder du belysningen genom att sätta i stickproppen från den jordade sladden i ljusslingan. Det finns alltså inga strömbrytare.
  • Det finns x st fällbara bord och x st fällbara stolar. De förvaras i vänstra förrådet.
  • Hyr du dansbanan för att använda möblerna t ex i din trädgård så var noga med att lämna tillbaka dem i samma skick. Går något sönder, meddela styrelsen om detta.
  • När festen är slut städar du och dina gäster självfallet av dansbanan. Sopa golvet, släng alla sopor (helst i egna soptunnan, de gemensamma blir snabbt fulla sommartid), plocka upp fimpar och annat skräp även i skogen runt dansbanan innan du förklarar dig nöjd med städningen! Använder ni soptunnan vid kiosken under kvällen så vill vi att ni tömmer den efteråt. Finns det plats i den gröna tunnan vid grillplatsen så kan ni lägga sopor där, men tänk på att den inte tömmer sig själv! Självklart kan ni ta städningen dagen efter om det passar bättre. Om inte annat så blir det ofta bättre resultat i dagsljus.
  • I dagsläget har vi ingen toalett vid dansbanan. Det betyder att inga större “aktiviteter” är tillåtna runt dansbanan. Gå hem om det behövs! Utedass finns (oftast) vid fotbollsplanen, åtminstone sommartid. Vi planerar att ordna en mer hygienisk mulltoa vid dansbanan. Vi återkommer med det senare.

Nyckelpersoner

Preben Zöllner (sommarstuga) Rosas Stig 10
Anders Östling (boende) Hjortstigen 3

Till bokningen