Båt + Kanot


Nu har du som medlem i Intresseföreningen möjlighet att låna/hyra kanot eller roddbåt om ni vill ut på en tur på sjön. Båten ligger på plats 15 på badbryggan och kanoten ligger på båtuppläggningsplatsen mitt emot alla andra kanoter (på båtuppläggningsplats 15). Det finns även flytvästar att låna till dessa, i nuläget 3 vuxenvästar och 3 barnvästar. Obs! Detta är flytvästar och inte räddningsvästar, d.v.s. de ska inte användas om man inte är simkunnig. Var och en ansvarar givetvis för sin egen säkerhet om man ger sig ut på sjön.

Bokning av båt och kanot

Bokning sker på samma sätt som bastu och släp, d.v.s. du loggar in på samma sätt och väljer BÅT eller KANOT som bokningsobjekt.

  1. Boka den tid du vill ha, enligt regler nedan.
  2. Skriv din adress, ex HJORT 3 eller SMULTRON 5, i fältet titel.
  3. Skicka mejl till styrelsen.if@ljungabolet.se, eller ring Marie eller Stefan (finns här). Du kommer då att få instruktioner för betalning och kod till låset. Vi vill att du håller dessa uppgifter för dig själv av säkerhetsskäl.
    Det går även bra att betala till Swish: 123 452 0003. Som meddelande skriver du båt eller kanot.

Allmänna regler för uthyrningen

  • Hyra per tillfälle är ​4​0 kr. ​Varje hyrestillfälle är antingen 7-14 eller 14-22
  • Du får boka max ​2​ ​tillfällen i följd. Vi vill att så många som möjligt ska få tillgång.
  • Båten/kanoten skall vara städad när du lämnar tillbaka den.

Frågor i första hand till Marie Lindberg och i andra hand övriga i styrelsen för Intresseföreningen. Telefon och mejl finns här.

Till bokningen